Kleinverpakking

Grote productiecapaciteit en mooie uitstraling verpakking

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Verschillende inpaklijnen voor kleinverpakking

Hermus Made heeft twee inpaklijnen voor de kleinverpakking. Alvorens we gaan verpakken kijken we naar de productiecapaciteit, uitstraling van het product en de doelgroep. Door goed te kijken naar de wensen van de klant en omdat Hermus alles vanuit eigen fabriek verwerkt kan een totaaloplossing voor de verpakkingen worden aangeboden voor bedrijven.

In de fabriek van Hermus Made staat een Rovema sealmachine waarmee grote partijen snel verwerkt kunnen worden. Uiteraard verwerken wij ook kleinere partijen in bijvoorbeeld een gestikte Kraft zak. Producten kunnen verpakt worden van 100 gram tot 5000 gram.

Mogelijkheden van onze kleinverpakking

Verpakkingen

Verpakkingslijnen

Producten

Verpakking met jouw bedrijfslabel

Op beide verpakkingslijnen van Hermus Made wordt er mechanisch gewogen en via een tweede weegmachine een gewichtscheck gedaan. Daarnaast hebben de verpakkingslijnen metaaldetectoren ingebouwd. Hermus Made is certificeert volgens het wereldwijde erkende FSSC 22000 voedselveiligheidscertificering.

Hermus Made produceert naast eigen merken zoals Joep’s biologische producten en Hermus ook voor bedrijven onder hun eigen label. In de fabriek verpakken we voor het grootste gedeelte producten met biologische of biodynamische afkomst (SKAL of DEMETER gecertificeerd).

CO-packen

De Co-pack werkzaamheden van Hermus Made bestaan uit malen, mengen en verpakken voor bedrijven. Omdat dit allemaal wordt gerealiseerd in een eigen fabriek zijn we flexibel en hebben een grote productiecapaciteit. Hermus Made is voor bedrijven ideaal die ruimte- en/of productiegebrek hebben of nieuwe projecten willen opstarten.

Molen / Maalderij

Hermus Made maalt alle granen authentiek op molenstenen. Hierdoor is ons product anders dan andere hoogmolens of maalderijen. Wat is er anders aan ons product?