Over ons

Hermus Made sinds 1975

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Authentiek gemalen producten

Hermus Made bestaat sinds 1975 en is opgericht door de broers Jan en Stan Hermus. Zij zijn begonnen met het malen van granen op de molen ‘Hoop doet leven’ in het centrum van Made. In 2002 zijn ze verhuisd naar de moderne fabriek aan de Brieltjenspolder in Made. Deze locatie heeft genoeg mogelijkheden om het bedrijf naar een volgend leven te brengen. In 2010 heeft Joep Lips het bedrijf Hermus Made overgenomen. Nog steeds maakt Hermus Made authentiek gemalen producten!

Hermus Made is gespecialiseerd in het malen van granen op molenstenen, meel hoe het hoort te zijn! Naast het malen zijn bestaan de werkzaamheden van Hermus uit een mengerij, afzaklijn voor bulk productie, een consumentenafdeling en een glutenafdeling. De glutenproductie is een apart gedeelte van de fabriek, hier worden granen en zaden gemalen en verpakt. Onze klanten zijn zeer divers: van de lokale bakker tot grote multinationals. Hermus Made voldoet aan alle Foodsafety eisen.

Molen / Maalderij

Hermus Made maalt alle granen authentiek op molenstenen. Hierdoor is ons product anders dan andere hoogmolens of maalderijen. Wat is er anders aan ons product?

Kleinverpakking

Hermus Made heeft twee verpakkingslijnen op de kleinverpakking afdeling. Op Lijn 1 maken we zakken van 200 gram tot 5 kilo. Deze zakken worden dichtgenaaid of geseald. Op Lijn 2 maken we gesealde zaken van 100 gram tot 1 kilo op een Rovema machine. Hermus Made heeft een mooi assortiment consumentenverpakkingen, van ambachtelijk gemalen meel en bloem tot kant-en-klaar bakmixen voor de thuisbakkers.

CO-packen

De Co-pack werkzaamheden van Hermus Made bestaan uit malen, mengen en verpakken voor bedrijven. Omdat dit allemaal wordt gerealiseerd in een eigen fabriek zijn we flexibel en hebben een grote productiecapaciteit. Hermus Made is voor bedrijven ideaal die ruimte- en/of productiegebrek hebben of nieuwe projecten willen opstarten.