DEMETER meel en bloem producten

DEMETER producten komen vooral uit Nederland

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Biologische dynamische DEMETER meel en bloem

Het assortiment met biologische dynamische DEMETER producten komt vooral uit Nederland. Het is belangrijk met deze producten dat er zo weinig mogelijk kilometers worden gemaakt. Helaas is Nederland niet een op en top graanland waardoor de kwaliteit niet altijd goed genoeg is. In Duitsland heeft Hermus Made een aantal betrouwbare partners waar biologisch kwaliteitsgraan vandaan komt.

Biologische dynamische DEMETER landbouw en voeding is een speciale vorm van biologische landbouw. Er zijn hoge eisen op het gebied van dierenwelzijn, gesloten kringlopen en ecologie. Deze bedrijven produceren niet alleen graan maar zijn ook betrokken bij maatschappelijke projecten

Bekijk andere producten van de molen

Bakmixen

Biologische meel en bloem producten

Meel en bloem producten

CO-packen

De Co-pack werkzaamheden van Hermus Made bestaan uit malen, mengen en verpakken voor bedrijven. Omdat dit allemaal wordt gerealiseerd in een eigen fabriek zijn we flexibel en hebben een grote productiecapaciteit. Hermus Made is voor bedrijven ideaal die ruimte- en/of productiegebrek hebben of nieuwe projecten willen opstarten.

Kleinverpakking

Hermus Made heeft twee verpakkingslijnen op de kleinverpakking afdeling. Op Lijn 1 maken we zakken van 200 gram tot 5 kilo. Deze zakken worden dichtgenaaid of geseald. Op Lijn 2 maken we gesealde zaken van 100 gram tot 1 kilo op een Rovema machine. Hermus Made heeft een mooi assortiment consumentenverpakkingen, van ambachtelijk gemalen meel en bloem tot kant-en-klaar bakmixen voor de thuisbakkers.