Meel en bloem producten

We kopen onze granen rond onze molen, rond de Biesbosch

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Meel en bloem

Het assortiment meel en bloem producten van Hermus Made is niet heel breed, maar we hebben wel een onderscheidend assortiment. De granen komen uit de regio De Biesbosch en wordt op authentieke wijze gemalen op molenstenen.

Wat is er onderscheidend aan deze meel en bloem producten?

De molenstenen van Hermus Made zorgen ervoor dat de kiem in het product blijft zijn tijdens het malen. Dit is anders dan bedrijven die met cilindermolens malen, die bedrijven halen de kiem uit het graan en het product wordt duur verkocht in de cosmetische industrie. Hermus Made zorgt er altijd voor dat goede vitaminen en mineralen bewaard blijven in de producten. De Meel en bloem producten hebben ook een betere smaak.

Producten van onze molen

Bakmixen

Biologische meel en bloem producten

Biologische dynamische DEMETER meel en bloem producten

CO-packen

De Co-pack werkzaamheden van Hermus Made bestaan uit malen, mengen en verpakken voor bedrijven. Omdat dit allemaal wordt gerealiseerd in een eigen fabriek zijn we flexibel en hebben een grote productiecapaciteit. Hermus Made is voor bedrijven ideaal die ruimte- en/of productiegebrek hebben of nieuwe projecten willen opstarten.

Kleinverpakking

Hermus Made heeft twee verpakkingslijnen op de kleinverpakking afdeling. Op Lijn 1 maken we zakken van 200 gram tot 5 kilo. Deze zakken worden dichtgenaaid of geseald. Op Lijn 2 maken we gesealde zaken van 100 gram tot 1 kilo op een Rovema machine. Hermus Made heeft een mooi assortiment consumentenverpakkingen, van ambachtelijk gemalen meel en bloem tot kant-en-klaar bakmixen voor de thuisbakkers.