Biologische meel en bloem producten

Authentiek gemalen op molenstenen

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Biologische meel en bloem

De biologische meel en bloem producten van Hermus Made worden gemalen op authentieke molenstenen. De granen die door Hermus worden gebruikt komt van grond waar geen kunstmest of andere hulpmiddelen aan te pas komen en biologisch zijn gecertifieerd.

We proberen zoveel mogelijk Nederlandse granen te gebruiken, maar dit is niet altijd mogelijk. De kwaliteit staat namelijk voorop en Nederland is geen graanland. Daarom kopen we ook bij betrouwbare partners in Europa, voornamelijk in Duitsland en Frankrijk.

Bekijk andere producten van de molen

Bakmixen

Biologische dynamische DEMETER meel en bloem producten

Meel en bloem producten

CO-packen

De Co-pack werkzaamheden van Hermus Made bestaan uit malen, mengen en verpakken voor bedrijven. Omdat dit allemaal wordt gerealiseerd in een eigen fabriek zijn we flexibel en hebben een grote productiecapaciteit. Hermus Made is voor bedrijven ideaal die ruimte- en/of productiegebrek hebben of nieuwe projecten willen opstarten.

Kleinverpakking

Hermus Made heeft twee verpakkingslijnen op de kleinverpakking afdeling. Op Lijn 1 maken we zakken van 200 gram tot 5 kilo. Deze zakken worden dichtgenaaid of geseald. Op Lijn 2 maken we gesealde zaken van 100 gram tot 1 kilo op een Rovema machine. Hermus Made heeft een mooi assortiment consumentenverpakkingen, van ambachtelijk gemalen meel en bloem tot kant-en-klaar bakmixen voor de thuisbakkers.