Kwaliteit

Onze kwaliteit en voedselveiligheid

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Kwaliteit en voedselveiligheid een hoge prioriteit

Voor Hermus Made hebben de kwaliteit en voedselveiligheid van de grondstoffen, het productieproces en het eindproduct een hoge prioriteit. De grondstoffen worden ingekocht bij gecertificeerde leveranciers waar we al lang mee samenwerken. We werken met pure producten en ook proberen we zoveel mogelijk de grondstoffen van dichtbij in te kopen, uit Nederland of anders uit Europa.

FSSC 22000

In 2015 is ons kwaliteitssysteem naar een hoger plan getrokken door over te stappen van HACCP naar het FSSC 22000 voedselveiligheid managementsysteem. In januari 2016 hebben we het FSSC 22000 certificaat behaald. We hebben voor FSSC 22000 gekozen omdat we een standaard wilden die voldoet aan de Global Food Safety Initiative (GFSI) en wereldwijd wordt geaccepteerd. Dagelijks werken onze medewerkers aan het naleven van de voedselveiligheid managementstandaard en jaarlijks wordt er een audit uitgevoerd door een auditor van Control Union.

Download hier ons FSSC 22000 certificaat

Meer informatie: www.fssc22000.com

Biologische producten

Hermus Made staat 100% achter biologisch. Dit betekent dat de grondstoffen geproduceerd zijn met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest en geen genetisch gemodificeerde gewassen gebruikt worden. Kortom, respect voor natuur, milieu, dier en mens. Biologisch is een beschermende  term en mag alleen gebruikt worden als aan alle wettelijke voorschriften wordt voldaan. In Nederland is SKAL de controle organisatie voor de biologische sector.  Hermus Made is lid van de Vereniging van Biologische Producenten en Biokap.

Download hier ons Hermus SKAL certificaat
Download hier ons Respect 4 Food SKAL certificaat

Biologisch Dynamische Producten

Een aantal van onze producten zijn biologische dynamisch gecertificeerd en hebben daarom het Demeter keurmerk. Als het keurmerk van Demeter op de verpakking staat, is het product afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw. Biologisch-dynamische boeren voldoen aan de biologische eisen en daarbovenop aan specifiek biologisch-dynamische eisen.

Download hier ons Hermus Made Demeter certificaat
Download hier ons Respect 4 Food Demeter certificaat

Meer info: www.stichtingdemeter.nl

GMP+

Hermus Made is gecertificeerd GMP+ productiebedrijf. Dit keurmerk van GMP+ International staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Dat wil zeggen dat GMP+ gecertificeerde bedrijven voldoen aan alle lokale en internationale wettelijk gestelde normen in de diervoederindustrie.

Download hier ons certificaat

Meer info: www.gmpplus.org