Bakmixen

Biologische bakmixen zonder verbetermiddelen

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze ambachtelijke bakmixen

Hermus Made heeft een groot assortiment bakmixen en biologische bakmixen. De biologische broodbakmixen zijn niet te vergelijken met de broodbakmixen die u in de supermarkt vindt. Wij vinden het belangrijk dat de mixen broodbakmixen ambachtelijk zijn en niet vol met verbetermiddelen. De bakmixen van Hermus Made zijn gemaakt met meel en bloem uit authentieke molenstenen. Hierdoor zit de kiem in de broodbakmix en die geeft de lekkere smaak aan het brood. Alle bakmixen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen.

Bekijk andere producten van de molen

Biologische meel en bloem producten

Biologische dynamische DEMETER meel en bloem producten

Meel en bloem producten

CO-packen

De Co-pack werkzaamheden van Hermus Made bestaan uit malen, mengen en verpakken voor bedrijven. Omdat dit allemaal wordt gerealiseerd in een eigen fabriek zijn we flexibel en hebben een grote productiecapaciteit. Hermus Made is voor bedrijven ideaal die ruimte- en/of productiegebrek hebben of nieuwe projecten willen opstarten.

Kleinverpakking

Hermus Made heeft twee verpakkingslijnen op de kleinverpakking afdeling. Op Lijn 1 maken we zakken van 200 gram tot 5 kilo. Deze zakken worden dichtgenaaid of geseald. Op Lijn 2 maken we gesealde zaken van 100 gram tot 1 kilo op een Rovema machine. Hermus Made heeft een mooi assortiment consumentenverpakkingen, van ambachtelijk gemalen meel en bloem tot kant-en-klaar bakmixen voor de thuisbakkers.